Scandalos! 500 l ulei de mașină aruncați în Râul Argeș! Service auto-amendă colosală! GALERIE FOTO!

0

Scandalos! 500 l ulei de mașină aruncați în Râul Argeș! Service auto-amendă colosală! Garda de Mediu a efectuat verificări la service-ul auto din Pitești care a deversat pe râul Argeș aproximativ 500 litri de deșeuri periculoase. În urma controalelor efectuate, administratorul societății a fost sancționat cu 60.000 lei. De asemenea, și reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea a sancționat societatea cu 40.000 lei.

CITEȘTE ȘI: SUTE DE LITRI DE DEȘEURI PETROLIERE ÎN RÂUL ARGEȘ! CINE A DEVERSAT?

„In data de 31.01.2023 intre orele 10:00-14:00 administratorul unei societăți de întreținere și reparatii auto de pe raza localității Pitesti, a deversat cu știință deseuri lichide periculoase cu conținut de produs petrolier, o cantitate de aproximativ 500 l intr-o vale necadastrata a localității ajungând in răul Arges.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI! POLUARE LÂNGĂ VIVO MALL, PE RÂUL ARGEȘ! GARDA DE MEDIU ȘI POLIȚIA, LA FAȚA LOCULUI!

In urma verificărilor efectuate societății, Garda Nationala de Mediu prin Comisariatul Judetean Arges a identificat și alte neconformități cu privire la legislația din domeniul protecției mediului aplicând o sancțiune in valoare de 60000 lei pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor deținute și a întocmit o sesizare penală in vederea cercetării acțiunii de evacuare cu știință de deseuri periculoase in apele de suprafata.

Au fost stabilite măsuri de remediere a deficientelor identificate pe amplasament.”, transmit reprezentanții Gărzii de Mediu Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata