Scandalos! „Toate sunteţi ale mele!” Profesor la Seminarului Teologic, imagini cu sex și alcool cu eleve de 15 ani!

0

Scandalos! „Toate sunteţi ale mele!” Profesor la Seminarului Teologic, imagini cu sex și alcool cu eleve de 15 ani! Caz șocant la un Seminar Teologic după ce un profesor a fost fotografiat cu mai multe eleve de 15 ani în pat, în timp ce le dădea să bea. De asemenea, acesta le-ar fi trimis copilelor și mai multe mesaje cu tentă sexuală.

CITEȘTE ȘI: ATENTIE! SE MODIFICĂ CONCEDIILE MEDICALE! ANUNȚUL DIRECTORULUI CAS ARGEȘ!

Concret, este vorba de un profesor de la Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Iosif Mărturisitorul” din Baia Mare care nu mai are voie să predea după ce, o investigație Recorder a scos la iveală imagini în care cadrul didactic s-a pozat în pat cu mai multe eleve de 15 ani, le-a turnat acestora palincă pe gât, în timpul unei excursii, şi a făcut, cu unele dintre eleve, schimburi de mesaje cu tentă sexuală.

Episcopia Maramureşului şi Sătmarului admite că măsura luată de conducerea şcolii teologice este „cam blândă”, în condiţiile în care, după ce a aflat despre faptele profesorului, şcoala a decis să îi ridice calitatea de diriginte şi orele de Morală, lăsându-l să predea în continuare Vechiul şi Noul Testament, relatează News.ro.

Jurnaliştii de la Recorder au făcut publice fotografii în care se vede cum profesorul Daniel Farcaş le toarnă fetelor de 15 ani băutură pe gât, în timpul unei excursii din noiembrie 2021, după ce le face semnul Crucii cu funingine, pe frunte. Copiii care au mers în acea excursie au povestit că Farcaş le dădea fetelor să bea palincă, că a strâns bani de la ele şi le-a întrebat la care vrea să le cumpere ţigări şi alcool. „Toate sunteţi ale mele”, le spune cadrul didactic elevelor, într-o filmare realizată în timpul excursiei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata