Scandalul „Chefi la Cuțite” continuă! Prima reacție a lui Cătălin Scărlătescu!

0

Scandalul „Chefi la Cuțite” continuă! Prima reacție a lui Cătălin Scărlătescu!

Scandalul „Chefi la Cuțite” continuă după ce chefii au decis să plece iar Antena 1 i-a dat în judecată. După câteva luni de scandal, chef Cătălin Scărlătescu este primul care a ieșit public și a făcut o declarație și să precizeze care este motivul pentru care el și colegii lui, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au decis să dea Antena Group în judecată. Cătălin Scărlătescu a declarat pentru cancan.ro că a luat această decizie pentru că nu şi-au primit banii pentru sezonul 12 al emisiunii Chefi la Cuţite, care s-a încheiat încă din toamna trecută.

CITEȘTE ȘI: CAMERE PENTRU ROVINIETĂ! AFLĂ LOCAȚIILE UNDE SUNT INSTALATE!

„Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe Sezonul 12 pe care ei au încasat toţi banii din lume. Nu ne-au plătit salariul de interesanţi ce sunt. Nu vreau să i se întâmple nimic Antenei, vreau doar să îmi dea banii, munciţi cu sudoarea frunţii. După ce m-au dat în judecată şi mi-au cerut toate milioanele din lume… săracii, băieţii ăia care au cerut milioane, ştiu să numere atât? Nu este o situaţie delicată, vă spune Scărlătescu, Antena 1 o face delicată. Antena 1 visează cai verzi pe pereţi.”, a declarat Scărlătescu pentru cancan.ro.

De asemnea, Cătălin Scărlătescu a lansat și o serie de atacuri, precizând că „după Antena 1 nu există moarte şi  nu Antena ne-a făcut pe noi, ci noi am făcut Antena mare.” Totodată Scărlătescu a precizat că cineva din interiorul Antenei ar vrea răul trustului.

Reamintim faptul că, pe 23 noiembrie, Antena 1, i-a dat în judecată pe cei trei chefi cu care a colaborat timp şapte ani, obiectul procesului fiind „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”, adică să-i oblige să revină în emisiune.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata