Scandalul diplomelor bubuie în USR! Ținta: Moșteanu cel cu două CV-uri! „Ne-am prins cine e vagabondul!”

„Moșteanu cel cu 2 CV-uri a decis: Bioterra să-i rămână numele” – Andreea Talmazan, membru USR

Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR și liderul argeșean al partidului este continuu și constant contestat, cel mai aprig chiar de către colegi de-ai săi. Foști membri USR din Argeș sau actuali reprezentanți ai partidului trag semnale de alarmă asupra „lipsei de substanță și valoare a unui personaj care s-a cocoțat în vârful partidului, înlăturând fără remușcări orice coleg care nu a fost un „yes man” în fața (ne)democraticului userist.
Se ascut săbiile în USR între tabăra susținătorilor lui Dan Barna și nicușoriști! Andreea Talmazan a început o serie de dezvăluiri despre apropiații liderului Uniunii Salvați România. În „episodul” de astăzi, Talmazan îl face praf pe deputatul argeșean Ionuț Moșteanu.
„Moșteanu a tras paiul scurt și e deputatul cu 2 CV-uri”

Discuția despre diplomele lui Ionuț Moșteanu, subiect despre care am relatat, a ajuns subiect de ineteres în USR. Andreea Talmazan povestește cum Moșteanu face pe dracu în patru și evită să prezinte di0ploma de la Bioterra… sau Athenaeum.

Continui seria prezentărilor celor 12 apostoli, complici ai lui Barna la abuzurile din USR, astăzi cu deputatul fost tehnocrat cioloșist, Ionuț Moșteanu.

Dacă PSD a avut Năstase 4 case, Moșteanu a tras paiul scurt și e deputatul cu 2 CV-uri. Zice el într-o prezentare că a renunțat la Automatica de la Stat pentru Managementul de la o universitate de care îi este rușine. Și aici apare un vid de memorie: să fi fost fabrica de diplome Athenaeum sau fabrica de diplome Bioterra?!

După lungi stăruințe și eforturi cognitive supranaturale sau poate doar a dat cu banul, Moșteanu cel cu 2 CV-uri a decis: Bioterra să-i rămână numele. Și eventual și diploma de licență. Pe care și în ziua de azi, de i-o cere vreun membru din filială zice că o pune pe masă dacă și omul ce-o solicită își pune demisia pe aceeași masă. Sau, cum ar spune o vorbă din străbuni, <<să mâncăm din același blid, să nu ne certăm>>” a postat Andreea Talmazan.

„Naivii încă se întreabă cine e „doamna”. Noi, “restul”, ne-am prins cine e vagabondul!

În continuare, Talmazan spune că singura realizare a lui Moșteanu în Parlament a fost confruntarea cu Liviu Pleșoianu.

„Amploaiatul Moșteanu nu s-a spetit muncind în Parlament. Marea sa realizare fiind „lupta de cocoși” cu Liviu Pleșoianu. Luptă care a stârnit creativitatea useriștilor, iar rezultatul a fost un val de meme-uri care a invadat Pădurea USR. Dintre toate, cea mai apreciată a fost „Doamna și vagabondul”, secvența celebră cu spaghetti-ul ce unește două boturi. Pardon, guri. Naivii încă se întreabă cine e „doamna”. Noi, “restul”, ne-am prins cine e vagabondul!” a postat Talmazan.

„Trăim vremuri în care se descoperă tot felul de falsuri prin cv-uri și prin diplome, „oamenii noi” au praf de stele pe ei de nu-i caută nimeni?”

De asemenea, Moșteanu a ajuns putătorul de vorbe al USR „din pixul omnipotent al șefuțului Barna”.

„Melița Moșteanu a ajuns, cum altfel, responsabilul BN cu comunicarea la USR din pixul omnipotent al șefuțului Barna. Asta după ce a scăpat într-o ședință cu sânge pe pereți de profesionistul angajat cu câteva luni înainte. Mă, și de când a luat comunicarea în mâinile sale de profesionist cu 2 CV-uri, zici că l-a personificat pe Mercur retrograd. E varză aproape non stop. Poate pentru că deputatul 2 CV-uri a căzut pe latura bahică a lui Hermes și dă din gard în gard tot căutând calea cea dreaptă. Încă o caută. Ba mai dând un telefon la USR Tineret să scoată postările cu subiecte tabu, ba invitând jurnaliștii, nu ca Dragnea la wc, la o discuție să le arate ce om bun e el. S-a întâmplat în direct la B1TV. Păi nu e el profesionist?

Apropo, că tot trăim vremuri în care se descoperă tot felul de falsuri prin cv-uri și prin diplome, „oamenii noi” au praf de stele pe ei de nu-i caută nimeni?” a mai spus Andreea Talmazan.

„Lupta de cocoși e joaca favorită a amploaiatului Moșteanu la ședințele de Birou Național”

Confruntarea dintre Moșteanu și Pleșoianu s-a reluat, în repetate rânduri, în ședințele interne ale USR. Andreea Talmazan povestește un episod în care Moșteanu și Cătălin Drulă sunt personajele principale.

„Revenind. Lupta de cocoși e joaca favorită a amploaiatului Moșteanu la ședințele de Birou Național. Se luptă cot la cot cu fratele lui tehnocrat cioloșist, Drulă, ca la groapa cu nisip: ba a mea e mai mare, ba nu a mea e mai mică! Într-o zi atâta s-au certat, unul în sala de ședințe, altul pe telecomunicații care are dreptate și a cărui dreptate e mai mare încât șefuțul Barna a cedat, a dat cu palma în masă, le-a luat lopățicile audio și a decretat narcisic: „Sunt calm, sunt superior! Sunt calm, sunt superior!” Amin!

Mercur retrograd fiind mai tot timpul în mintea meliței Moșteanu, acesta s-a făcut remarcat prin mestecatul gumei timp de un an în emisiuni tv, în declarații de presă sau în ședințele interne. Domne’, dar mestecă cu o furie-plăcere, de zici că încă caută diploma de licență și calea dreaptă a comunicării. Parțial a găsit-o, că zice că a terminat un master la Filozofie. Realitatea e că din Zeul protector al tâlharilor (de Mercur zic, nu săriți cu pietre) e dificil să scoți un Seneca. Poate doar de baltă!

Cinovnicul Moșteanu, ca un scripcar de trist amintire, are două logici de comunicare cu colegii de partid. Logica lui „credeți-mă pe cuvânt!” și logica băieților de cartier: dă și fugi. La care se adaugă, în moda savantului de bodegă, o romenoengleză mestecată direct din ciungă. Cei ce-l știu de mai multă vreme zic că așa e felul lui de a se da “dăștept și cool”, dar e posibil să fie doar răutăcioși. Chiar invidioși. Pentru că se simte și cu masca la nas că pute asflatul sub Moșteanu de deștept ce e!” a adăugat Andreea Talmazan.

„Se ferește ca dracu’ de tămâie să nu ajungă ciuca miștourilor pe internet”

În final, Andreea Talmazan spune cum a ajuns Moșteanu secretar de stat. Pe baza de hobby comun cu Ministrul Transporturilor din Guvernul Cioloș!

„Dar știți cum a ajuns mielița Moșteanu secretar de stat în guvernul tehnocrat? După un mail trimis ministrului cioloșist al Transporturilor și după o întâlnire cu acesta, când au descoperit că au hobby-uri comune. Ale lui Moșteanu sunt motocicletele și chitara. Dacă cu prima mai poate fi văzut, cu cea de a doua se ferește ca dracu’ de tămâie să nu ajungă ciuca miștourilor pe internet, precum Robu. Că doar și amploaiatul Moșteanu se vru primar.

Din păcate, amploaiatul cu 2 CV-uri, Ionuț Moșteanu, nu va cânta la alte mese, ci va fi din nou pe băncile parlamentului. Întrebarea e cu cine se va mai umfla în pene acum când aflăm că Pleșoianu stă acasă?” a încheiat Talmazan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.