Scandalul între galeriile FC Argeș continuă! „Doi membri ai peluzei, au fost ridicați de la primele ore pentru a fi interogați!”

0

Facțiunea Brigada Vulturilor Bucureșteni, o facțiune a galeriei FC Argeș, a fost exclusă recent din rândurile grupărilor oficiale ale suporterilor argeșeni, din cauza scandalului în care a fost implicat un fan alb-violet după meciul din luna august cu Dinamo. Peluza Nord, cea mai mare galerie de suporteri a clublui din Trivale a transmis un comunicat de presă prin care susține că această decizie a fost luată după ce membrul respectiv „a fost victima propriei greșeli”.

„La sfârșitul lunii august, un membru al grupului BVB(Brigada Vulturii București) a fost victima propriei greșeli, a unui incident lipsit de onoare, dar nu dorim sa intrăm în detaliile acestuia.

După plângerea făcută de către acesta (care nu a fost nicidecum de tâlhărie, această etichetă fiind pusă de către polițistul în cauză), s-a încercat să se rezolve această situație, „atacatorii” căutând la Pitești o cale de a pune cele două părți bucureștene la masa negocierilor, însă din diverse motive nu s-a ajuns până acolo.

„Am încercat să rezolvăm acest conflict departe de ochii curioșilor!”

Deși presa e avidă de aceste subiecte, iar comentariile inundă paginile, noi am fost primii vizați în acest „dosar de sifonăreală”, mai exact „negociatorii piteșteni”, doi membri ai peluzei, au fost ridicați de la primele ore pentru a fi interogați în legătura cu evenimentele întamplate la sfârșitul lui august.

Mereu am fost solidari cu toate peluzele care au avut de suferit în urma represiunii exercitate de poliție, nu vom face rabat nici de la situația creată, însă nu considerăm că nu ar fi trebuit aruncat cu noroi în toată peluza în condițiile în care am încercat să rezolvăm acest conflict departe de ochii curioșilor.

Nu încurajăm, nu am făcut-o și nu vom încuraja astfel de metode, de colaborare cu organele statului, drept urmare grupul în cauză începând de astăzi nu va mai activa în Peluza Nord Pitești, nici sub numele actual dar nici sub un altul in viitor, pentru că astfel de situații nu ne fac cinste și nu ne caracterizează.

Ne vom asuma în totalitate situația în care ne aflăm, știm că nu există cale de întoarcere în astfel de situație, însă vom merge mai departe” este mesajul transmis de Peluza Nord.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata