Scântei și fum în centrul municipiului Câmpulung

0

Scântei și fum în centrul municipiului Câmpulung. Pompierii au intervenit pe strada Frații Golești din Câmpulung pentru a stinge un incendiu la un stâlp de energie electrică.

Scânteile au fost observate de locatari și aceștia au solicitat sprijin.

După ce s-a intervenit cu spumă, pompierii au supravegheat zona până la sosirea celor care asigură mentenanța rețelelor de transport energie electrică.

La fata locului au sosit și primarul Elena Lăsconi și viceprimarul Câmpulungului, Nicolae Zaharia care s-au asigurat că nu sunt probleme grave.

,,A luat foc un cablu de curent. Pompierii au stins pentru moment, dar îi rog pe cei de la CEZ Distribuție Oltenia să se mobilizeze mai repede pentru a identifica ce anume a supraîncălzit cablurile de curent. Au primit informația și au pasat oamenii la Primărie și la firma de iluminat. De o jumătate de oră nu a venit nimeni de la CEZ. Toată lumea se plânge de echipele de intervenție. O să fac și o solicitare scrisă către CEZ DISTRIBUȚIE OLTENIA pentru că nu e normal ce se întâmplă. Cu toții ne plătim facturile și ne dorim aceeași seriozitate din partea furnizorului de energie”, a transmis primarul Elena Lăsconi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata