Scaunul lui Croitoru se clatină! „Așa se întâmplă când alegi transferurile din vârful patului!”

0

Scaunul de antrenor al lui Marius Croitoru la FC Argeș se clatină serios după ce piteștenii nu au mai reușit o victorie de 13 meciuri. Atât suporterii, cât și persoane din interiorul clubului contestă stilul tehnicianului după remiza de seara trecută cu FC Botoșani, un meci slab din partea ambelor echipe, cu doar câteva ocazii periculoase.

Din tribune, cei aproximativ o sută de suporteri care au mers să susțină FC Argeș la Voluntari, și-au pierdut răbdarea din cauza rezultatelor slabe și răbufnit scandând „Demisia! Jucați fotbal”. Nu a fost pentru prima dată când fanii alb-violeți au cerut plecarea lui Croitoru de pe banca tehnică, aceleași scandări auzindu-se și în etapele precedente cu FCSB sau cu Universitatea Craiova.

CITEȘTE ȘI: DETALII ȘOCANTE DIN SPATELE CRIMEI CARE A ÎNGROZIT PITEȘTIUL! CUM A AJUNS UN COPIL DE 16 ANI SĂ-ȘI UCIDĂ TATĂL?

De asemenea, multitudinea de transferuri de străini de perioada de mercato pare să îi fi nemulțumit și pe oamenii din interiorul clubului. Spre exemplu, seara trecută, în primul 11, Marius Croitoru a folosit doar patru români (Cătălin Straton, Grigore Turda, Marius Constantin și Geani Crețu), iar din restul șapte jucători, majoritatea au fost străini aduși recent la echipă. „„Așa se întâmplă când alegi transferurile din vârful patului!” a fost reacția unei persoane din interiorul FC Argeș după tactica folosită de tehnician.

După 29 de etape, FC Argeș este pe locul doi din coadă, loc care îi poate duce direct în Liha a II-a. Ultimul meci câștigat de piteșteni a fost pe data de 7 decembrie, când s-au impus cu 2-1 în etapa din tur cu Universitatea Craiova.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata