Scenariu: Carantină până în 2024

Celebru pentru „Armageddon” și seria „Transformers”, regizorul Michael Bay,  a produs un film despre pandemia de COVID-19, numit „Songbird” (Pasărea cântătoare).

Filmul aduce în prim plan dezastrul creat de virus în ultimele 8 luni și încearcă să arate ce ar însemna o carantină până în 2024, anul în care are loc acțiunea.

Trailer-ul prezintă un viitor sumbru care arată mai degrabă ca o distopie la care nimeni nu dorește, de fapt, să se gândească momentan. Premisa de la care a plecat regizorul este numărul deceselor a ajuns la 110 milioane, cauzate de COVID-23, un virus care a suferit mutații cu o rată de mortalitate extrem de ridicată.

Producătorii Simon Boyes și Adam Mason au scris rezumatul poveștii în timpul carantinei de anul acesta, după cum relatează Entertainment Weekly. Aparent, Mason a spus că filmul este o „idee nebunească” atunci când i-a prezentat-o producătorului de film Adam Goodman.

Totuși, nu este deloc surprinzător faptul că acțiunea se va concentra și pe o poveste de dragoste. „Romeo și Julieta, doar că sunt separați de o ușă și un virus”, a declarat Mason.

Potrivit comunicatului de presă, unul dintre protagoniști este un angajat esențial care are o formă rară de imunitate, interpretat de KJ Apa, celebru pentru rolul său din „Riverdale”.

Filmările au durat 17 minute

Producția filmului a început în iulie în Los Angeles, fiind prima peliculă produsă în oraș din luna martie, potrivit Entertainment Weekly. Măsurile stricte de siguranță au complicat filmările, echipele fiind limitate la doar 40 de membri. Totul a durat doar 17 zile, scrie Futurism.

„Deși filmul este despre pandemie și este plin de suspans, povestea este una despre speranță”, a spus Sofia Carson, care interpretează unul dintre rolurile principale din film.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.