Scene șocante! Adolescent de 17 ani, bătut cu bestialitate de trei bărbaţi în plină stradă!

0

Scene șocante! Adolescent de 17 ani, bătut cu bestialitate de trei bărbaţi în plină stradă!

Scene şocante s-au petrecut recent pe stradă după ce un adolescent de 17 ani a fost bătut cu bestialitate de trei barbate. Din primele informații, se pare că cei trei se întorceau de la bar iar la un moment dat, le-a apărut în cale băiatul.

CITEȘTE ȘI: RASTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI CU CINCI MORȚI DE PE A1! DEZVĂLUIRI ȘOCANTE ALE UNUI MARTOR!

Fără niciun motiv, aceştia s-au năpustit asupra lui şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele, chiar sub privirile trecătorilor care, speriați au încercat să îl salveze pe tânăr. În zadar, însă, motiv pentru care au sunat disperați la 112.  „Sună la Poliţie! Sună repede la Poliţie! Aşa ceva… Îl omoară! Sună la Poliţie! Nu mai aştepta!”, striga un martor speria.

Polițiștii ajunși la fața locului, i-au identificat rapid pe cei trei agresori care au fost reținuți. Tânărul a fost transportat de urgență la spital, rămânând sub supravegherea medicilor. Incidentul șocant s-a petrecut recent în localitatea Aluniş, din judeţul Cluj.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata