SCENE ȘOCANTE! Mămici sancționate drastic și puse să dea cu mătura într-un loc de joacă! Ce au făcut?

0

SCENE ȘOCANTE! Mămici sancționate drastic și puse să dea cu mătura într-un loc de joacă! Ce au făcut? Două femei care, în loc să supravecheze și să se joace cu copiii, mâncau semințe și apoi aruncau liniştite cojile pe jos într-un loc de joacă pentru copii, au fost amendate de Poliția Locală.  Și pentru că exemplul dat este unul de toată jena, acestea au fost obligate de agenți să facă curat în urma lor.

CITEȘTE ȘI: „DRUM LIN SPRE VIAȚA VEȘNICĂ SUFLET FRUMOS!” UN TÂNĂR PREOT, CUNOSCUT ȘI APRECIAT ÎN ARGEȘ, S-A STINS FULGERĂTOR!

Poliţiştii au vrut să le dea o lecţie celor două femei, care aruncau la voia întâmplării cojile de semințe în spațiul de joacă, sub privirile îngrozite ale celorlalți părinți și ale copiilor. Incidentul s-a petrecut recent într-un loc de joacă din Craiova, iar cele două femei, în vârstă de 22 de ani, respectiv 42 de ani, au fost sancționate drastic cu amenzi în valoare de 2500 lei..

„Două „doamne”, din Craiova, V.M. în vârstă de 22 ani și M.S.A. în vârstă de 42 de ani, s-au gândit să dea o lecție de educație copiilor despre civilizație, în incinta locului de joacă de la „Simplon”, „tocând” o pungă de semințe ale caror coji le-au aruncat pe jos, stând efectiv cu picioarele în propria mizerie.

Atunci când au fost depistate de către polițiștii locali, una dintre contraveniente a devenit și recalcitrantă, deși știa ce făcuse, părându-i-se un fapt normal să arunce cojile de semințe pe jos, și in incinta unui loc de joacă.Au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum de 2.500 lei, iar ca măsura complementară s-a dispus curățarea domeniului public.”, precizează Poliția Locală.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata