Schimbare de tactică la FC Argeș! Anunțul lui Schumacher!

0

Marius Croitoru își impune viziunea la FC Argeș, iar în meciul din Cupa României cu Universitatea Craiova va fi schimbată din temelii tactica și primul 11. Constantin Schumacher, antrenorul principal din acte, a anunțat înaintea partidei de mâine cu craiovenii că pe teren vor intra foarte mulți jucători care au evoluat foarte puțin în acest sezon competițional, dar și faptul că se va pune accent pe juniori.

 „Avem un meci important cu Craiova în care vom încerca să aliniem un prim 11 în care vor fi mulți jucători care nu au evoluat foarte mult și sunt sigur că vor fi printre ei li foarte mulți jucători de la Centru de copii și juniori. Ușor, ușor încercăm să aducem cât mai mulți juniori cât mai aproape de echipă. Deja sunt trei. În scurt timp va mai veni unul, vor fi patru și sperăm că în scurt timp, un an, doi, să vedem și din centrul de copii juniori care vor evolua constant la prima echipă” a anunțat Schumacher.

Această schimbare de tactică poate părea ca o surpriză, în condițiile în care până acum juniorii nu era deloc folosiți de vechea bancă tehnică. Odată cu venirea lui Croitoru la clubul din Trivale, Yanis Pîrvu a devenit unul dintre cei mai tineri fotbaliști care a debutat în Liga I, iar din câte se pare, aceste mișcări vor fi făcute și în viitorul apropiat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata