Schimbare de tactică la FC Argeș! Tunaru: „Dacă vreți, hai să ne dăm pantalonii jos! Un pic de vrăjeală, de caterincă”

0

Lipsa de victorii și plecarea antrenorilor a afectat serios moralul jucătorilor FC Argeș, iar noua bancă tehnică a echipei încearcă să îi mobilizeze pe jucători pentru o victorie în meciul cu FC Voluntari de sâmbătă. Răzvan Tunaru, noul manager sportiv al vulturilor, a declarat că a stat de vorbă cu fotbaliștii și le-a transmis că doar de ei depinde parcursul echipei. De asemenea, acesta a mai spus că lipsa de suporteri ar fi putut afecta, într-o oarecare măsură, lipsa de randament a jucătorilor din ultima perioadă.

CITEȘTE ȘI: CÂND VA AVEA FC ARGEȘ ANTRENOR? TUNARU: „CE AM EU ÎN CAP, E LA MINE!”

„În primele două zile de muncă am stat numai la stadion. Știam că e un moment greu și am vrut să iau pulsul jucătorilor. Ce am văzut eu este că erau un pic apăsați din mai multe motive – și din cauza rezultatelor, care nu prea au venit, dar și că au văzut că publicul nu prea a mai fost. Suporterul te pupă când ai rezultate. Când nu, la revedere. Și pe mine m-ați pupat când am avut rezultate. Când nu, ați dat cu mine de dracii m-au luat.

„A plecat și Croitoru, ok, nu e problemă. A plecat și Șumi, asta e!”

Am stat de vorbă cu jucătorii. Le-am zis: ‘Băi, fraților, viața e clară. Voi trebuie să vă antrenați și să jucați din două motive: sunteți sub culorile lui FC Argeș, indiferent că sunteți panamezi, francezi sau israelieni. Aici e FC Argeș. Dacă ați putea vorbi și românește, ar fi și mai bine. Normal ar fi ca ei să vorbească românește, nu noi engleză. Un pic de vrăjeală, de caterincă, pentru că trebuie să-i scoți de acolo de unde sunt. Erau un pic apăsați. A plecat și Croitoru, ok, nu e problemă. A plecat și Șumi, asta e. Nu mai e X sau Y, a venit unul, Tunaru. Eu sunt ăla care e cu voi, am venit să fac atmosferă, să ne unim ca să ieșim din treaba asta.

Obiectivul e meciul de sâmbătă. Le-am zis: ‘N-aveți ce să faceți, sunteți jucători cu experiență. Dacă vreți, haideți să ne dăm pantalonii jos. Nu? Nu, tată, hai să mergem pe ei, aveți valoare, că d-aia am și acceptat, că știam că puteți să o scoateți’. Numai ei o scot, ăia 11 și cele 5 schimbări. Se pare că au înțeles, azi i-am văzut deja altfel, mai degajați, cu altă poftă”, a spus Răzvan Tunaru, la conferința de presă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata