Schimbare majoră în traficul de pe strada Smeurei! Anunțul autorităților!

0

Un nou semafor cu buton a fost montat pe strada Smeurei din Pitești, în zona intersecției cu strada Mitrea Cocor, potrivit unei decizii luate de Comisia de Circulație. Primăria Pitești a anunțat că s-au montat echipamentele necesare, urmând ca în următoarele zile să fie pus în funcțiune.

CITEȘTE ȘI: ACUM! ȘEF NOU LA SPITALUL JUDEȚEAN DIN PITEȘTI! ESTE VORBA DESPRE UN CUNOSCUT MEDIC!

„Astăzi, 11.12.2023, Administraţia Domeniului Public Pitești a marcat trecerea de pietoni pe strada Smeurei la nr. 38 – zona intersecției cu strada Mitrea Cocor, conform avizării în Comisia pentru sistematizarea circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești, din data de 20.09.2023. De asemenea, s-au montat echipamentele pentru semaforul cu buton aferent trecerii de pietoni, urmând punerea sa în funcțiune în cel mai scurt timp. Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită pentru evitarea oricăror incidente” anunță Primăria Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata