Schimbare majoră la Facebook! Dispare această funcție!

0

O întreagă secțiune va fi eliminată de Facebook începând din luna aprilie pentru reducerea cheltuielilor, a anunțat recent colosul digital. Este vorba despre secțiunea dedicată știrilor, iar acestă acțiune vine în contextul în care Meta se distanţează de acest domeniu din cauza dificultăţilor pe care le ridică moderarea.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI HORROR PE ȘANTIERUL DRUMULUI EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA! API: „NE AȘTEPTAM CA MOBILIZAREA SĂ FIE SLABĂ, DAR NICI CHIAR AȘA!”

Lansată în 2019, secţiunea de ştiri din Facebook va fi eliminată în luna aprilie din Australia şi Statele Unite, după mutarea similară realizată anul trecut în Europa. Acesta este al doilea pas pe care Meta în face, după ce a elimitat formatul Instant, care concura cu o funcție similară implementată de Google.

Facebook spune că ştirile reprezintă doar 3% din conţinutul pe care utilizatorii săi din toată lumea îl consumă în cadrul platformei. Meta pare dispusă să renunţe la acel 3%, dacă asta o scapă de complicaţiile pe care i le-au adus ştirile şi, în special, politica.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata