Schimbare majoră la toate facturile la energie, din mai! Află detalii!

0

Schimbare majoră la toate facturile la energie, din mai! Află detalii! Vești bune pentru români! Începând cu luna aprilie, cel mai târziu mai, consumatorii vor primi un model unic la facturile de energie. În urma nenumăratelor sesizări făcute, ANRE  a decis ca facturile la energies ă fie unic, explicit și pe înțelesul tuturor consumatorilor.

CITEȘTE ȘI: OPERAȚII ESTETICE ȘI LA SPITALUL JUDEȚEAN ARGEȘ! CÂT COSTĂ? LISTA COMPLETĂ!

Concret, ANRE a publicat modelul pe care toţi furnizorii vor trebui să-l implementeze în perioada următoare. Formatul unic al facturii este mai simplificat, pe prima pagină apărând doar elementele esenţiale precum: datele de identificare ale furniziorului şi clientului, datele unde clientul poate să facă reclamaţii, cantitatea de energie consumată sau preţul final cu toate taxele incluse.

Va exista şi o anexă a facturii, unde clienţii vor putea găsi informaţii suplimentare în legătură cu modul în care s-a calculat tariful respectiv. Modelul unic de factură a fost pus în dezbatere publică pe site-ul ANRE, urmând să fie aprobat în următoarele 2-3 săptămâni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata