Schimbare uriașă pe A1 București-Pitești! Atenție șoferi!

0

Schimbare uriașă pe A1 București-Pitești! Atenție șoferi! Autostrada A1 București-Pitești va avea, în curând, pe toată lungimea, trei benzi pe fiecare sens. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de Irinel Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor.

CITEȘTE ȘI: PASIONAT DE BICICLETE, LE-A LUAT ȘI PE ALE ALTORA!

„A fost transmisă spre validare la Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) documentația de atribuire pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate pentru 𝗹𝗮𝗿𝗴𝗶𝗿𝗲𝗮 𝗹𝗮 𝟯 𝗯𝗲𝗻𝘇𝗶 𝗮 𝗮𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝘇𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗔𝟭, 𝗔𝟮 și 𝗔𝟯.

Lărgirea la 3 benzi a autostrăzilor se prevede a se realiza pentru următoarele sectoare de drum:

  • Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti integral (109,6 km)
  • Autostrada A2, pe sectorul de drum cuprins între București – Fundulea
  • Autostrada A3, pe sectorul de drum cuprins între Moara Vlăsiei – Dumbrava

Obiectivul general al proiectului constă în sporirea eficienței tehnico-economică a rețelei de transport din România și în îmbunătățirea vitezei de călătorie și condițiilor traficului de mărfuri.

 Durata contractului este de 18 luni, din care proiectantul trebuie să realizeze atât expertizele tehnice, cât și studiile de fezabilitate. Sursa de finanțare este constituită din fonduri externe nerambursabile.”, a anunțat în urmă cu puțin timp Irinel Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata