Schimbarea la faţă

După ce retrogradat din Liga I, echipa şi lotul de la CS Mioveni se vor schimba radical. Mulţi jucători au plecat şi poate vor mai pleca, şi în schimb, vor fi aduşi alţii. Problema principală a conducerii clubului este rezolvarea problemelor financiare restante cu jucătorii aflaţi sub contract, dar pe care clubul nu vrea să-i plătească pentru că, prin evoluţiile lor au făcut clubul şi oraşul Mioveni de râs… Totuşi, unii jucători au plecat pe cale amiabilă de la CS Mioveni şi şi-au găsit echipe la care să evolueze. Până acum, şapte jucători au plecat la alte echipe, toate din Liga I. Cei opt jucători plecaţi până acum sunt următorii: Alberto Cobrea, Ionuţ Voicu, Bogdan Stoica, Radu Barbu, Dan Săndulescu, Gabriel Enache, Claudiu Ionescu şi Roberto Ayza. La aceşti opt plecaţi se mai adaugă încă şase, cărora le-au expirat contractele de împrumut cu CS Mioveni: Sorin Ispir, Nicolae Zuluf, Leonard Naidin, Adrian Voiculeţ, Eugen Crăciun şi Alexandru Mandea. În proporţie de 99%, soarta viitoarei echipe CS Mioveni se va decide mâine, şi o puteţi citi în ziarul nostru de vineri.
Cobrea a fost luat de Ilie Stan la Chiajna
Portarul Alberto Cobrea a plecat la Concordia Chiajna, acolo unde antrenor este Ilie Stan, fostul tehnician al echipei din Mioveni, fie numai pentru două etape. Vârsta lui Cobrea, 23 de ani, dar şi faptul că Ilie Stan în cunoştea destul de bine de la Mioveni, au contat la transferul portarului la Chiajna. Cobrea mai are însă de demonstrat că poate face în Liga I. În meciurile jucate la CS Mioveni, Cobrea a avut evoluţii oscilante, însă gafe mari n-a făcut precum Hăisan şi Popescu.
Plecarea lui Voicu? Nici o pierdere!
Fundaşul dreapta Ionuţ Voicu a avut la CS Mioveni o evoluţie bună doar atunci când a vrut. Şi din păcate, a vrut de puţine ori… Voicu a primit în campionatul trecut patru cartonaşe roşii, stabilind un record negativ şi ruşinos pentru el ca fotbalist. Acum este la Rapid, dar se pare că nu va rămâne, antrenorul Neluţu Sabău  fiind nemulţumit de evoluţiile lui. „Voicu nu este pregătit“, a concluzionat noul antrenor al Rapidului. Voicu a plecat de la CS Mioveni pentru că îi expirase contractul. Dar pentru echipă nu este nici o pierdere…
„Colonelul“ a plecat la Severin…. Pe bani.
„Colonelul“, Bogdan Stoica, a plecat la nou promovata în Liga I, Gaz Metan Severin, acolo unde antrenor este Marian Bondrea. Stoica mai avea contract cu CS Mioveni, aşa că cei de la Gaz Metan Severin vor plăti pentru transferul fundaşului central de la CS Mioveni.
Radu Barbu s-a făcut braşovean
Foat jucător la Universitatea Craiova şi ASTRA Ploieşti, fundaşul central Radu Barbu a plecat liber de contract, pentru că i se terminase la finalul campionatului, la F.C. Braşov. Radu Barbu face parte din acei jucători de la Universitatea Craiova pe care fostul brutar şi ospătar, Adrian Mititelu îi „vopsea“ cu neruşinare pentru a lua cât mai mulţi bani pe ei.
Ionescu şi Săndulescu au plecat la Iaşi ţinându-se de mână…
Atacantul Claudiu Ionescu şi fundaşul Dan Săndulescu, cel care poate juca la fel de bine mijlocaş în faţa apărării, au plecat la Iaşi. Promovată în Liga I de pe primul loc, înaintea echipei lui Gică Hagi, CSM Iaşi este pregătită de Ionuţ Popa, fostul antrenor cu care CS Mioveni a promovat în Liga I în vara anului 2011. În cele din urmă, se pare că Dan Săndulescu nu s-a înţeles în plan financiar cu cei din Dealul Copoului şi a revenit de la Iaşi.
Gabi Enache a adus bani clubului CS Mioveni
După ce s-a spus că a avut mai multe oferte de la Dinamo, F.C. Vaslui şi Concordia Chiajna, Gabi Enache, a ajuns la… Astra Ploieşti. Patronul Ioan Nicolae va plăti pentru Enache, clubului CS Mioveni, 150.000 de euro în două tranşe: 100.000 de euro la semnarea actelor, şi 50.000 de euro până la sfârşitul anului.
Ayza s-a dus la „Tata Jean“
După ce a jucat la CS Mioveni aproape cinci ani, brazilianul Roberto Ayza s-a transferat la echipa lui „Tata Jean“, Gloria Bistriţa, unde îl va avea ca antrenor pe rapidistul Nae Manea. Din banii pentru drepturile de televizare pe care Gloria Bistriţa i-a primit de la LPF, un milion de euro, bătrânul preşedinte Jean Pădureanu şi-a plătit jucătorii pe ultimul an, şi a mai plătit şi pentru transferul lui Ayza vreo 20.000 de euro.
Îl mai ştiţi pe Mandea?
Ispir, Zuluf şi Voiculeţ au venit în iarnă la CS Mioveni şi înţelegerea a fost valabilă până la sfârşitul campionatului, aşa că au plecat şi îşi caută echipe. La fel este cazul lui Leonard Naidin şi Eugen Crăciun, cărora le-au expirat contractele. Mult controversatul  Alexandru Mandea, o păcăleală de fotbalist ajuns misterios la CS Mioveni, a părăsit echipa înainte de finalul campionatului. Se pare că acum a revenit la Gloria Bistriţa, de unde venise la CS Mioveni. Despre Mandea se spune că joacă fotbal doar pentru că părinţii lui miliardari „cotizează“ sume importante pentru a fi băgat în echipă.. Dar cel mai bine ştie asta şi fostul antrenor de la CS Mioveni, Marian Pană!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.