Schimbări importante la WhatsApp! Ce modificări pregătește compania din martie!

0

Schimbări importante la WhatsApp! Ce modificări pregătește compania din martie!

 În urma modificărilor legislative europene, WhatsApp a anunțat că, în aproximativ o lună, va implementa suportul pentru alte aplicaţii de chat. Anunțul a fost făcut de Dick Brouwer, director pe partea de inginerie al companiei.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE ȘOFERI! DOUĂ ZILE DE HAOS PE STRĂZI INTENS CIRCULATE DIN ARGEȘ! 

Unul dintre ultimele aspecte pe care WhatsApp trebuie să le rezolve este facilitarea comunicării cu alte aplicaţii, dar păstrând, în acelaşi timp, criptarea acesteia, spune Brouwer. Conform indiciilor descoperite în codul versiunii beta, WhatsApp va separa discuţiile purtate cu utilizatorii altor aplicaţii de cele purtate cu utilizatorii WhatsApp.

Astfel, va exista o listă separată, numită „Third-party chats”, unde vor fi listate discuţiile cu persoane care folosesc alte aplicaţii de comunicare. De altfel, comunicarea cu utilizatorii altor aplicaţii va fi opţională. Utilizatorii vor trebui să activeze manual această opţiune pentru a putea comunica cu cei care folosesc Telegram, de exemplu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata