Schimbări importante pentru obținerea permisului auto în Argeș! Anunțul prefectului Perianu!

0

Timpul de așteptare pentru susținerea probei practice în vederea obținerii permisului auto s-a scurtat considerabil. Anunțul a fost făcut de prefectul județului Argeș, Radu Perianu, care a anunțat recent că între cele două probe, în Pitești, durează mai puțin de o lună iar în Curtea de Argeș și Câmpulung, o lună și jumătate.

CITEȘTE ȘI: FLORI GRIGORAȘ SE REVOLTĂ: „JOBUL MEU ESTE JOSNIC. SUNT UN ANTREPRENOR BOLNAV DIN CAUZA STATULUI ROMÂN”

„Pitești, mai puțin de o lună. Curtea de Argeș și Câmpulung, o lună și jumătate! Sunt timpii de așteptare între cele două probe pentru obținerea permisului, cea teoretică și cea practică! Le mulțumesc polițiștilor de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Argeș. A fost un efort comun.

Ziua de 11 octombrie este declarată Ziua permisului de conducere românesc. Sunt 109 ani de la momentul în care a fost publicat, în Monitorul Oficial, „Regulamentul pentru circulaţiunea autovehicolelor”. Conținea toate condițiile în care se putea conduce. Permisul de conducere este astăzi un act, nu doar dorit, ci mai ales necesar! Vă doresc să îl folosiți cu prudență!”, a anunțat prefectul Radu Perianu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata