Schimbări în trafic pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești! Atenție șoferi!

0

Sistematizarea traficului în zona de Nord a orașului, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, a fost un subiect intens discutat în ultima perioadă. Cetățenii au reclamat, municipalitatea a încecat, de fiecare dată, să găsească soluții. În următoarea ședință a comisiei pentru sistematizarea circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești care va fi miercuri, 28 septembrie 2022, la punctul nouă de pe ordinea de zi se află un punct referitor la circulația pe bulevardul Nicolae Bălcescu din zona de Nord a orașului.

CITEȘTE ȘI: MIZERIE ȘI GUNOAIE ÎN STAȚIILE DE AUTOBUZ DIN PITEȘTI! CETĂȚENII SE REVOLTĂ!

 „Aplicarea unui marcaj hașurat pe carosabilul bulevardului Nicolae Bălcescu la intersecția cu aleea carosabilă dintre blocurile L2 și L3, întrucât la semaforul de la strada Mircea Eliade (n.r. – strada dinspre și către hipermarketul Kaufland Găvana) se formează coadă de autovehicule care blochează intersecția respectivă”.

Aceeași măsură este propusă și pentru bulevardul 1 Decembrie 1918 din cartierul Găvana: „Aplicarea unui marcaj hașurat pe carosabilul bulevardului 1 Decembrie la intersecția cu strada Alunului, întrucât la semaforul de la strada Paltinului se formează coadă de autovehicule care blochează intersecția respectivă”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata