Schimbări majore în traficul din cartierul Nord al Piteștiului! Ce se propune?

0

Traficul din Pitești este analizat într-o nouă ședință de Circulație care va avea loc joi, 20 octombrie. Printre cele mai importante pucte de pe ordinea de zi este și traficul din zona Nord, unul dintre cele mai aglomerate cartiere din Pitești.

CITEȘTE ȘI: DEPUTATUL AUREL BĂLĂȘOIU APĂRAT DE UN AVOCAT ARGEȘEAN. DESPRE CINE ESTE VORBA?

„Având în vedere faptul că la ieșirile dintre blocurile B2 și L1, L1 și L2, L2 și L3, către b-dul Nicolae Bălcescu, autovehiculele sunt direcționate obligatoriu către dreapta, locatarii zonei care doresc să circule către Calea Bascovului folosesc traseul: strada General Gheorghe Magheru continuând pe Aleea Negoiu (prin fața Inspectoratului de Jandarmi).

Atât strada General Gheorghe Magheru cât și Aleea Negoiu, sunt  înguste, pe unele tronsoane nepermițând circulația alternativă a două autovehicule. În acest sens se propune instituirea sensului unic de circulație pe strada General Gheorghe Mgheru – începând din spatele blocului L1, precum și pe Aleea Negoiu pe tronsonul de la intersecția cu Gheorghe Magheru, printre blocurile 1A, 1B, până la Calea Bascovului.”, se arată pe Ordinea de Zi a Comisiei de Circulație.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata