Schimbări majore în traficul din Pitești! Este vizată zona de Centru!

0

Schimbări majore în traficul din Pitești! Este vizată zona de Centru!

Primarul Cristian Gentea a anunțat, în urmă cu puțin timp, că pe strada Rahovei circulația revine pe ambele sensuri de mers pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Exercițiu și aleea carosabilă dintre blocurile PS 37 și PS 38, iar staționarea este interzisă.

CITEȘTE ȘI: SE CONSTRUIEȘTE UN DRUM DE MARE VITEZĂ CU PATRU BENZI! VA FACE LEGĂTURA CU A1! ANUNȚUL MOMENTULUI!

„Strada Rahovei, Pitești – circulație pe ambele sensuri, staționare interzisă! În urma avizării în ședința Comisiei pentru sistematizarea circulației auto și rutiere în municipiul Pitești, din data de 14.02.2024, începând de astăzi, 06.03.2024, se revine la circulaţie pe ambele sensuri pe strada Rahovei – pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Exercițiu și aleea carosabilă dintre blocurile PS 37 și PS 38.

Totodată, pe ambele sensuri ale acestei porțiuni de drum au fost amplasate indicatoare cu semnificația „Staționarea interzisă!”, este mesajul transmis de edilul Cristian Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata