Schimbări majore! WhatsApp introduce o funcție mult așteptată de utilizatori!

0

Schimbări majore! WhatsApp introduce o funcție mult așteptată de utilizatori!

Vești bune! WhatsApp vine cu o modificare importantă pentru utilizatorii aplicației. O funcție mult așteptată vas fi introdusă. Concret, WhatsApp a început să testeze o versiune pentru iPad, cel mai popular serviciu de comunicare va funcţiona şi pe tabletele Apple.

CITEȘTE ȘI: MINISTRUL MEDIULUI DESPRE CONSTRUCȚIILE DIN PĂDUREA TRIVALE: „LOCUL RESTAURANTELOR ȘI AL CRÂȘMELOR NU ESTE ÎN PĂDURE!”

Un număr redus de utilizatori ai versiunii beta de WhatsApp pentru iPhone au primit acces la o versiune optimizată pentru iPad, prin intermediul platformei de testare a aplicaţiilor TestFlight. Din capturile de ecran publicate de cei care au ajuns să o instaleze, versiunea de iPad arată, în mare, la fel ca cea de iPhone, cu deosebirea că lista de chat-uri rămâne activă alături de fereastra de comunicare, datorită ecranului mai mare.

Şeful WhatsApp, Will Cathcart, a confirmat intenţia companiei de a dezvolta o aplicaţie de iPad în ianuarie 2022, aplicaţie care nu este încă finalizată la mai bine de un an şi jumătate distanţă. Anul acesta, WhatsApp a lucrat din plin la modernizarea serviciului rămas mult în urma concurenţei, lansând o mulţime de noutăţi, de la canalele de comunicare, la funcţia de editare a mesajelor.

Până în martie 2024, WhatsApp trebuie să-şi deschidă protocolul pentru ca utilizatorii săi să poată comunica cu cei ai altor platforme de comunicare, precum Telegram şi Signal, conform noilor norme europene.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata