Schumacher a adus CS Mioveni în play-off! FC Argeș – mari probleme!

0

Cotată cu cele mai slabe șanse pentru a prinde play-off-ul în actualul campionat, CS Mioveni, sub comanda lui Constantin Schumacher s-a dovedit a fi o surpriză pentru fotbalul din România. Pe cealaltă parte, FC Argeș a reușit să schimbe trei antrenori în doar câteva luni și se situează la coada clasamentului.

CS Mioveni – mai aproape de Liga I

Galben-verzii au urcat pe locul patru al clasamentului cu 23 puncte în urma etapelor câștigate, în mare majoritate sau încheiate la egalitate. Mai exact, CS Mioveni a obținut în actualul sezon competițional șase victorii, cinci egaluri și doar două înfrângeri.

 CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ DOUĂ ZILE LIBERE ÎN PLUS ANUL VIITOR! SURPRIZĂ PENTRU ANGAJAȚI!

Și asta cu un lot șubrezit după retorgradarea în Liga a II-a și plecarea a numeroși jucători. În schimb, tehnicianul Schumacher, care a fost fost blamat și învinovățit de eșecurile FC Argeș, a reușit să închege rapid o echipă nouă, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

FC Argeș – la un pas de Liga 3

Cealaltă echipă fanion a județului, FC Argeș, a dezamăgit. În acest moment, alb-violeții au coborât pe locul 15 după ultima înfrângere cu Unirea Slobozia. După cele șase egaluri, patru înfrângeri și doar două victorii în Liga a II-a, echipa din Trivale a reușit să obțina numai 15 puncte.

De ce s-a întâmplat acest lucru? Pe de o parte, se poate da vina pe instabilitatea de pe banca tehnică. Alexandru Pelici a fost numit în vară antrenor principal al FC Argeș și s-a dat mână liberă pentru a aduce jucători. A adus, în mare parte, de la Mioveni. Rezultatele nu au apărut și tehnicianul a decis să își dea demisia.

La cârma echipei a venit secundul său Eugen Beza. Nici acesta nu a rezistat prea mult în funcția de „principal”, iar conducerea echipei a fost nevoită să caute în altă parte. A fost găsit Eugen Neagoe, un antrenor care dădea speranțe în primele clipe. Mersul echipei este unul mai bun, dar nu suficient de bun, iar șansele ca FC Argeș să prindă play-off-ul sau chiar să revină în primul eșantion fotbalistic sunt foarte mici.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata