Schumacher – după înfrângerea suferită de FC Argeș cu FCSB: „Este frustrant să iei gol în ultimele minute!”

0

Constantin Schumacher, antrenorul secund al echipei FC Argeș, a pus cea de-a patra înfrângere consecutivă de seara trecută în meciul cu FCSB (3-2) pe seama greșelilor personale ale alb-violeților. Tehnicianul a declarat că este frustrant să iei gol în ultimele minute ale partidei, iar elevii săi ar fi trebuit să fie concentrați până la final.

„Avem unele greșeli personale pe care trebuie să le eliminăm. În ultimele meciuri, am niște greșeli care ne costă puncte. Trebuie să fim concentrați până la final. Când joci cu FCSB, cu CFR sau cu Universitatea Craiova, dacă dai gol sau cum a fost în seara asta (n.r.- duminică), două goluri, nu ai voie să pierzi. Cred că am avut șansa noastră, cred că am jucat fotbal, ne-am ridicat la pretențiile pe care ni le dorim și sperăm ca în următoarele meciuri să venim cu puncte.

Este frustrant să iei gol în ultimele minute. Le-am spus după ce au dat golul doi,: încercați să jucați, încercați să țineți de minge, pentru că sunt singur că vom mai avea șanse.Eram sigur că vor duce mingile în față și vor încerca să marcheze. Sper ca pe viitor, echipa noastră să înțeleagă că meciul se joacă până la fluierul arbitrului” a declarat Schumacher.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata