Schumacher: „„FC Argeș nu stă decât în Garita! FC Argeș are echipă bună!”

0

„FC Argeș nu stă decât în Garita! FC Argeș are echipă bună, chit că intră Garita în teren sau nu!” susține Constantin Schumacher, antrenorul secund al echipei din Trivale. Tehnicianul nu i-a găsit scuze atacantului care a ratat un penalty în meciul cu FC Voluntari, dar a suisținut că fotbalistul camerunez a avut prea multă încredere în el și a cerut mingea pentru a executa lovitura de la 11 metri, pe care ulterior a ratat-o. De asemenea, Schumacher a mai spus că cineva îi va lua locul lui Arnold Garita în meciul cu Minaur Baia Mare din cadrul Cupei României trebuie să demonstreze că poate să se ridice la nivelul de joc al vârfului de lance al alb-violeților.

„Garita este într-o perioadă foarte bună, chiar dacă a ratat acel 11 metri, a mai avut câteva oportunități și putea să marcheze. El cu moralul este ok. Sperăm ca până la meciul de campionat să fie în deplinătatea forțelor și să ne ajute să câștigăm meciul de campionat.

A venit la noi și ne-a rugat să bată pentru că este într-o perioadă bună a jocului, a și marcat și atunci i-am spus că vedem în timpul jocului dacă va bate sau nu. El și-a luat mingea, încrederea pe care a avut-o și în joc, a avut și o ocazie înainte de asta, a încercat să bată. Asta e! Nu putem să spunem că el a pierdut meciul, a avut o ocazie, a avut o șansă, păcat că a ratat-o, dar data viitoare o să ne gândim mai bine.

FC Argeș nu stă decât în Garita! FC argeș are echipă bună, chit că intră Garita în teren sau nu! Ceilalți jucători care vor intra în locul lui trebuie să demonstreze o pot face la fel de bine ca Garita sau chiar mai bine! Cine va evolua vârf, trebuie să demonstreze că poate să joace la fel de bine” a declarat secundul FC Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata