Schumacher – „foc și pară” pe jucători: „Nu au voie să spună că sunt fotbaliști!”

0

Constantin Schumacher, antrenorul principal din acte al FC Argeș, și-a criticat dur jucătorii după serie de cinci meciuri fără victorie. Tehnicianul a declarat după remiza cu CS Mioveni că toată lumea este vinovată, în frunte cu el, pentru rezultatele slabe, iar din ianuarie se va face o reconfigurare a lotului în speranța că jocul va fi schimbat din temelii astfel încât alb-violeți să câștige etapele din 2023.

„Ce pot să spun după o asemenea repriză? Când ai 2-0 în minutul 18 și după aia te relaxezi în halul ăsta și iei gol în ultimele două minute din meci… trebuie să rămânem aici și să facem Crăciunul și Revelionul aici. La pauză, le-am spus: “Este 0-0, continuăm să jucăm la fel, încercăm să mai dăm goluri, pentru că meciul nu este jucat”. Toată lumea e supărată, tristă. Păcat! Revenim în ianuarie și încercăm să facem lucrurile mai bune.

CITEȘTE ȘI: MAȘINĂ RĂSTURNATĂ ÎN ARGEȘ! POMPIERII ȘI SMURD – INTERVENȚIE DE URGENȚĂ!

Toți suntem vinovați, în frunte cu mine, pentru că n-am știut să gestionăm rezultatul. Eu sunt antrenorul. Trebuie să stăm cu capul plecat, nu avem voie să spunem nimic. Nu au voie să spună că sunt fotbaliști! Trebuie să intre în teren și să demonstreze. Sunt sigur că se vor schimba multe lucruri în ianuarie și vom arăta o altă față. Bineînțeles, vor pleca jucători, nu știu câți. Avem discuții cu jucători care să vină, pentru că trebuie să schimbăm fața echipei”, a spus Constantin Schumacher.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata