Schumacher îi mitraliază pe jucătorii FC Argeș! „Trebuie să lăsăm capul jos!”

0

Constantin Schumacher, tehnicianul principal din acte al FC Argeș, i-a mitraliat pe elevii săi după eșecul cu FC Botoșani de seara trecută. Antrenorul a declarat după meci că echipa alb-violetă a avut un joc foarte slab în urma căruia nu se pot emite pretenții, dar speră ca etapele viitoare fotbaliștii FC Argeș să demonstreze de ce sunt în stare. De asemenea, acesta a spus că următoarea perioadă o să fie dedicată antrenamentelor, astfel încât jucătorii piteșteni să fie pregătiți pentru etapele de foc ce urmează.

„După acest meci, nu am ce să spun. Echipa adversă, o felicit, a jucat mult mai bine decât noi, și-au dorit mult mai mult victoria. Echipa noastră a jucat foarte slab, nu puteam emite pretenții după acest joc. Suntem supărați toți, trebuie să strângem rândurile pentru că mai sunt destule meciuri și ar fi păcat să intrăm în horă.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE ȘOFERI! POLEI PE A1! CUM SE CIRCULĂ? ANUNȚ OFICIAL!

Cred, în continuare, că această echipă încă are valoare, chiar dacă multă lume nu crede sau se gândește la altceva. Vin 200 de spectatori la stadion și sunt 5000 pe Facebook și înjură, dar ne-am învățat… suntem învățați. Am fost fotbalist, știu ce înseamnă lucrul ăsta, îmi pare rău că s-a ajuns în situația asta, dar sunt sigur că echipa asta ușor își va reveni și va demonstra că merită să joace frumos și merită să fie în prima ligă.

În acest moment este un loc pe care nu ni-l doream la început de campionat. Trebuie să strângem rândurile, trebuie să lăsăm capul jos, nu avem voie să ieșim din casă, trebuie să venim la stadion, să venim dimineață și să plecăm seara, să ne antrenăm și să ne pregătim pentru ceea ce urmează. O să avem nilte meciuri foarte, foarte grele și dacă nu suntem atenți o să fie foarte greu” a declarat Schumacher.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata