Schumacher – previziuni sumbre: „În doi, trei ani putem să spunem că FC Argeș va putea să aducă jucători de la centrul de juniori!”

0

FC Argeș nu se poate baza pe jucătorii de la centrul de juniori a afirmat Constantin Schumacher, antrenorul secund al grupării din Trivale. Tehnicianul a spus că, în acest moment, echipa se confruntă cu o lipsă de jucători tineri și determinați care să vină din spate, iar în urma discuțiilor ar mai putea dura până la trei ani când un juniorii ar putea fi titulari în echipa „mare”.

„În momentul de față, cu jucătorii tineri este o problemă. Ne uităm la meciurile pe care le avem la juniori și vin cam greu jucători din spate. Am vorbit și cu șeful de la Centrul FC Argeș și cred că în doi, trei ani putem să spunem că FC Argeș va putea să aducă jucători de la centrul de juniori. În momentul acesta este greu, dar sunt jucători care fac antrenament cu noi, sunt jucători buni, care, ușor, ușor, din punctul meu de vedere, vor face față primei ligi, dar trebuie să aibă meciuri în picioare” a declarat Constantin Schumacher.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata