SCM Argeşul Piteşti a remizat pe teren propriu

Ultimul meci din acest tur de campionat pentru SCM Argeşul Piteşti s-a jucat la finalul săptămânii trecute pe terenul II de la stadionul „Nicolae Dobrin”, şi s-a terminat nedecis: 1 – 1. Golurile au fost marcate pe finalul întâlnirii, care a fost dominată în totalitate de echipa antrenată de Cristi Negru. Spre surprinderea tuturor, Avântul Reghin a deschis scorul în minutul 85 prin Imre, la singurul şut pe poartă expediat de jucătorii oaspeţi! Revoltaţi că pot pierde un meci în care au dominat copios în unele momente, jucătorii de la CSM s-au „aruncat” peste adversari şi au reuşit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 90 prin reuşita lui Deliu. În minutele de prelungire, oaspeţii s-au apărat cu disperare,  au reuşit să reziste, şi au plecat  norocos, cu un punct din Trivale.
Un meritoriu loc 4 pentru echipa lui Cristi Negru
În acest tur de campionat, SCM Argeşul Piteşti a susţinut 9 meciuri şi ocupă locul patru în clasament cu 16 puncte. În partea lui superioară, clasamentul arată astfel:
Chimia Brazi 9 meciuri 21 – puncte
Unirea Tărlungeni 8 meciuri – 21 puncte
Poiana Câmpina 9 meciuri – 19 puncte
SCM Argeşul Piteşti 9 meciuri – 16 puncte.
Vasile Popa face raport pentru conducere
Directorul executiv de la SCM Argeş Piteşti, fostul fotbalist Vasile Popa întocmeşte în aceste zile raportul financiar şi tehnic, des­pre activitatea echipei de fotbal de la promovare până la finalul turului de campionat. Raportul va fi înaintat conducerii Primăriei, şi după ce va fi analizat se vor lua deciziile care se impun pentru returul campionatului, care va lua startul la sfârşitul lunii martie sau începutul lunii aprilie. Deşi nu mai au de jucat meciuri oficiale, jucătorii de la SCM Argeş Piteşti sunt chemaţi în continuare la antrenamente de antrenorul Cristi Negru, deoarece pauza este exa­gerat de mare până la reluarea pregătirilor din luna ianuarie.
Echipa de la Brazi este favorită. Are un buget de peste un milion de euro!
Unirea Tărlungeni mai are de jucat un meci, vineri, 23 noiembrie ultimul meci, la Avântul Reghin, şi în cazul în care nu va pierde va ierna ca lider în această serie din Liga a III-a. Favorită la ocuparea primului loc ce va duce în Liga a II-a, este echipa de la Brazi, care dispune de un buget deosebit pentru cerinţele Ligii a III-a: peste un milion de euro, plus alte sponsorizări!!! „În acest campionat nu am abandonat lupta de a ne situa cât mai sus în clasament, dar pentru promovare consider că echipa de la Brazi are şanse reale, foarte mari, ca la final să ocupe primul loc în clasament”, spunea Vasile Popa.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.