SCM Piteşti trebuie să-şi schimbe numele!

Înfiinţată cu un an în urmă, echipa de fotbal SCM Piteşti a câştigat campionatul judeţului Argeş, Liga a IV-a, a participat la barajul pentru promovare în Liga a III-a, pe care l-a câştigat, dar după promovare situaţia echipei nu este prea clară. Până acum nu s-a decis viitorul SCM-ului. Conducerea echipei n-a purtat negocieri cu cei din conducerea Primăriei municipiului Piteşti pentru stabilirea planului, a obiectivelor, a bugetului, precum şi a transferurilor de jucători.
De la drept public trebuie să se treacă la drept privat
Zilele trecute, pe adresa clubului piteştean a venit de la Federaţia Română de Fotbal o circulară prin care se anunţa că s-a schimbat statutul şi echipele de drept public sunt obligate să treacă în drept privat, şi să fie afiliate ca persoane juridice. Prima mutare în cazul celor de la SCM Piteşti va fi schimbarea numelui. Încă nu s-a decis nimic în acest sens, dar cea mai sigură variantă cu noul nume va fi SCM Argeş Piteşti.
Au primit o derogare până pe 15 iulie
Ca nou promovată, echipa pregătită de Nelu Ceauşu, antrenor principal, şi Ilie Bărbulescu, antrenor secund, beneficiază de o derogare din partea conducerii Federaţiei Române de Fotbal. Termenul de depunere al actelor pentru afiliere şi îns­criere în campionat pentru echipele din Liga a III-a, este 1 iulie, dar clubul argeşean are termen până la 15 iulie. „Până atunci trebuie să punem toate lucrurile la punct. Vom avea în aceste zile discuţii cu conducerea clubului, cu primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, şi cu viceprimarul Cornel Ionică, dar noi, cei din conducerea clubului, vom discuta în primul rând cu preşedintele clubului nostru, Dinu Gheorghe, cel care luni a fost la Bucureşti pentru a se informa care sunt paşii de urmat pentru afiliere şi înscriere în noile condiţii impuse de FRF“, spunea Vasile Popa, conducătorul echipei SCM Piteşti.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.