SCM Universitatea Piteşti a învins la Sebeş!

Duminică, la Sebeş, SCM Universitatea Piteşti a reuşit surpriza etapei învingând într-un meci de mare luptă pe final, cu un singur gol diferenţă, 25 – 24, una din echipele bune ale campio­natului Diviziei A din România. Victoria handbalistelor antrenate de „tridentul” Mihăilă – Neagu – Gheţie este cu atât mai importantă şi preţioasă, cu cât a fost obţinută şi împotriva unui arbitraj potrivnic al unui cuplu din Sibiu, care nu merită să-i amin­tim nici numele!
„Nu ne-au condus nici un moment“
„A fost un meci extrem de echilibrat în care am condus în majoritatea timpului, dar nu la o diferenţă mai mare de două goluri. În ultimele 10 minute scorul a fost chiar egal, dar jucătoarele echipei gazdă nu ne-au condus niciun moment, chiar dacă cei doi arbitrii din Sibiu au luat multe decizii greşite prin care au ajutat Sebeşul. Trebuie să remarc la tânăra noastră echipă dăruirea cu care a jucat, precum şi prestaţiile celor două portăriţe, Guiu şi Caragea”, spunea directorul tehnic al echipei piteştene, Ion Mihăilă.
Ana Maria Udrea a fost golghetera echipei
Pentru SCM Universitatea Piteşti au înscris cele 25 de goluri Ana Maria Udrea (6), Rossana Lopătaru (5), Roxa­na Chierescu (5), Amelia Neagu (3), Ioana Popa (3), Bianca Gornistu (2) şi Diaconu (1). La noua şi tânăra echipă SCM Universitatea Piteşti un rol determinant în obţinerea rezultatelor bune de până acum, îl au cele două portăriţe Stăncuţa Guiu şi Roxana Caragea. După această etapă, SCM Universitatea Piteşti se află în prima parte a clasamentului, iar etapa viitoare, joi, 25 octombrie, va juca în sala de pe „Gheorghe Doja” contra celor de la Mureşul Tg. Mureş.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.