Școlile din Pitești-verificate de polițiști! Ce nereguli au descoperit!

0

În ultimele 24 de ore, polițiștii compartimentelor Sisteme de Securitate din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești și din cadrul Poliției Orașului Costești, au acţionat pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici, prin verificarea modului de organizare cu privire la manipularea, depozitarea și transportul valorilor monetare și respectarea normelor de lucru interne.

Totodată, la unitățile asigurate cu pază umană, a fost verificat modul de efectuare a serviciului de către agenţii aflaţi în serviciu cu privire la respectarea consemnul general și particular, precum și modul de îndeplinire a obligațiilor specifice de către furnizorii de servicii de securitate private.

Polițiștii au verificat 10 obiective la care este obligatorie organizarea unui dispozitiv de pază, dintre care 5 agenți comerciali, 3 instituții de învățământ și 2 obiective cu activitate de tip industrial.

Neregulile constatate au fost referitoare la actualizarea măsurilor instituite, prin revizuirea analizei de risc la securitatea fizică. Astfel, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au dispus măsuri de revizuire la trei obiective (agenți comerciali), aceeași măsură fiind dispusă de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești la o unitate de învățământ de pe raza aceleiași localități.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata