Scrisoare lăsată de Draga Olteanu Matei. Ultimele dorințe ale actriței erau…

Îndrăgita actriţă Draga Olteanu Matei s-a stins din viaţă pe 18 noiembrie, iar recent, a fost dată publicităţii o scrisoare lăsată de ea înainte de a muri. Scrisoarea a intrat în posesia huff.ro, cu sprijinul unei persoane care nu a dorit să-i fie dezvăluită identitatea, susţine sursa citată.

Scrisoarea lăsată românilor de Draga Olteanu Matei

„Dragii mei, când n-oi mai fi vă rog nu mă plângeți. Am încercat în întreaga mea carieră să vă ofer bucurie și zâmbete. Mereu am fost copleşită de atenția pe care mi-ați oferit-o și am considerat că îmi dați prea mult pentru ceea ce merit de fapt.

Draga Olteanu Matei: Când n-oi mai fi…

Când n-oi mai fi vă rog să vă amintiți de mine cu drag și cu bucuria pe care o aveam când interpretam fiecare rol, fie că era pe scena teatrului, fie că era în filme.

Am trăit mare parte din viața mea pe scenă, indiferent c-a fost scena teatrului sau scena filmelor în care am jucat. Nu vreau să mă plângeți. Eu vă iubesc și prețuiesc prea mult. Mă bucur că m-ați primit în sufletele voastre și mă bucur să aflu că am reușit să vă ofer bucurie.

Mă măgulește fiecare scrisoare pe care o primesc, n-am fost niciodată interesată de premii oferite de organizații, ci am considerat că cel mai important premiu pe care-l pot primi au fost reacțiile voastre când terminam de jucat o piesă de teatru. Marea marea iubire.

Rămâneți fericiți, rămâneți sănătoși și vă mulțumesc pentru fiecare moment în care m-ați urmărit.

A voastră,

Draga Olteanu Matei”.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.