Se «bat» în cârciumi la Câmpulung! Un preot a intrat pe piață

Se «bat» în cârciumi la Câmpulung! Un preot a intrat pe piață cu o terasă chiar în buricul târgului. Dănuț Manu este mai mult afacerist de profesie decât slujitor al Domnului, dar afacerea cu cavouri și coșciuge l-au făcut să prospere în ultimii ani ținând contul de numărul mare al deceselor în Muscel.

Acum a închiriat casa unui fost consilier liberal, o vilă de patrimoniu chiar în centrul orașului bazându-se pe faptul că centrul va fi reabilitat și va atrage mulți turiști pe plan local.

Pentru câmpulungeni investiția preotului este de prost gust, spun ei pentru că proprietara a distrus o parcare pentru a intrat în posesia terenului moștenit de la tatăl său prefect în perioada interbelică și pentru că nu se mai descurcă cu banii, și-a pus casa pe mâinile unor cârciumari.

Peste drum este Biserica Sfântul Nicolae un locaș de cult vechi și cu tradiție, iar în scurt timp vor începe lucrările de reabilitare la acest edificiu iar preotul se pare că dorește pentru început să atragă clineții, din rândul lucrătorilor de monumente care vin să stea la Câmpulung, de prin alte orașe ale țării pentru a reabilita biserica, pe bani europeni.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.