Se construiesc trei noi blocuri în Pitești! Află unde!

0

Trei noi blocuri de locuințe și spații comerciale ar putea fi construite pe strada Dumitru Brătianu din Pitești, potrivit unui proiect aflat pe masa consilierilor locali. Este vorba despre trei clădiri care vor avea 168 de unități locative care se vor ridica pe un regim de înălțime subsol-parter-două etaje, iar la parterul uneia dintre construcții va fi amenajat un supermarket cu o suprafață de aproximativ 140 mp. De asemenea, potrivit proiectului, s-a luat în calcul amenajarea a 188 de locuri de parcare, dintre care 56 vor fi la subsolul noilor blocuri, iar trei vor deservi spațiul de servicii.

CITEȘTE ȘI: SĂLILE DE JOCURI DE NOROC-INTERZISE ÎN ANUMITE LOCALITĂȚI! SCHIMBĂRI DE ULTIM MOMENT!

Mai mult, proiectanții au inclus aproape 1700 mp de spații verzi, în care sunt incluse un loc de joacă pentru copii de aproape 120 mp și o perdea de vegetație cu rol de protecție. Rămâne de văzut dacă aleșii locali vor vota acest proiect, astfel încâot în viitorul apropiat să fie demarate procedurile de construire a noului ansamblu colectiv.

„Tema de proiectare prevede evaluare posibilităților de valorificare a terenului în scopul construirii unui ansamblu de clădiri cu locuințe colective (3 clădiri cu 168 unități de locuire) și a unui spațiu de servicii în suprafață de 140, 45 mp, Regim de înălțime S+P+2E; amenajare unui număr de 188 locuri de parcare (56 amplasate în subsolul clădirilor restul fiind amplasate suprateran) din care 3 locuri sunt alocate spațiului de servicii, cu acces din strada Emil Mortunși ieșire în strada Aaron Florian; amenajarea unei suprafețe se spații verzi de 1695,10 mp (20%), din care 119,20 mp reprezintă loc de joacă împrejmuit și 136,90 mp reprezintă perdea de vegetație cu rol de protecție” se arată în proiect.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata