Se dă startul sărbătorilor de iarnă la Bradu! Primarul Dan Stroe anunță surprize de neratat!

0

Iluminatul public festiv pentru sărbătorile de iarnă va fi aprins, astăzi, în Ajun de Sf. Nicolae, începând cu orele 17:00 în comuna Bradu, a anunțat în urmă cu puțin timp edilul Dan Stroe. Ca în fiecare an, administrația locală va veni cu multe surprize pentru locuitori, edilul Stroe invitându-i pe cetățeni la un spectacol de neuitat în incinta Bazei Sportive. De asemenea, primarul localității a anunțat că va fi deschis și patinuarul, care va funcționa zilnic până pe 7 ianuarie 2024, după următorul program: luni – Vineri:14:00 – 22:00, iar sâmbăta și duminică între 12:00 – 22:00.

„Dragi brădeni, pregătirile sunt în toi! Astăzi la orele 17:00 vă invit să dăm startul sărbătorilor de iarnă în localitatea noastră!!! Inaugurăm împreună patinuarul amplasat în incinta Bazei Sportive și aprindem iluminatul public ornamental. Am pregătit pentru dumneavoastră multe surprize, vin fiert, covrigi, portocale, și voie bună! Vă aștept cu drag!” este mesajul transmis de edilul Dan Stroe.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata