Șef de Vamă arestat – revoltat pe colegi: „La Stânca fac 1500 şi aici se fac 150 euro!”

Cristian Mancaş, şeful Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, judeţul Iaşi, plasat în arest la domiciliu pentru luare de mită, s-a revoltat împotriva colegilor săi de la Stânca din cauză că aceștia primeau mai multă șpagă pe zi decât el. Potrivit procurorilor anticorupție, în discuțiile pe care Mancaș le-a avut cu colaboratorul DNA , acesta i-ar fi precizat că şeful de tură de la Stânca (Punctul de Trecere a Frontierei – n.r.), care începe o tură de miercuri de la ora 12.00, până a doua zi la 7.00, „face cel puţin 1.500-2.000 de euro”.

CITEȘTE ȘI: FOST PRIMAR ACUZAT CĂ A ABUZAT SEXUAL O COPILĂ CU HANDICAP! ACUZAȚII GRAVE!

„De asemenea, şeful PTF Sculeni, Cristian Mancaş, s-a arătat revoltat de faptul că în alte puncte de trecere a frontierei din Republica Moldova în România se obţin sume mari de bani („câte 6-700 de euro miercurea pe tura de zi (neinteligibil) la Stânca fac 1500 şi aici se fac 150 euro. Hai să fim serioşi! (neinteligibil) era aşa de bine cel puţin pe săptămână aveai 4000. 4000!”) şi a susţinut că o să discute cu anumite persoane pentru a direcţiona mai multe transporturi cu colete sau măcar cu „ceva mare” pe tura colaboratorului”, potrivit referatului DNA.

Joi, judecătorii Tribunalului Iaşi au dispus arestul la domiciliu în cazul lui Cristian Mancaş şi al agentului de poliţie de frontieră Gabriel Alexandru Bertea, în timp ce pentru agentul Iulian Teofil Baciu şi alte două persoane magistraţii au impus controlul judiciar.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise