Se deschide Târgul de Crăciun! Surprize pentru piteșteni!

0

Se deschide Târgul de Crăciun! Surprize pentru piteșteni!

Ediția acestui an a Târgului de Crăciun Pitești, care se va deschide in seara Zilei Naționale, de 1 Decembrie, la ora 18:00, vine cu noi surprize, pentru mici și mari: ofertă variată și bogată de produse comercializate, divertisment pentru copii, dar și pentru adulți, iar seria de spectacole programate în Piața Primăriei și în centrul orașului va crea atmosfera feerică a celei mai frumoase perioade a anului – Sărbătorile de iarnă!

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: TÂNĂRĂ DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ! POLIȚIA ÎN ALERTĂ!

În seara de 1 Decembrie, deschiderea oficială a Târgului de Crăciun va fi marcată prin aprinderea iluminatului festiv, la ora 18:00, urmată de un concert extraordinar al îndrăgitului artist Paul Surugiu – Fuego. Scena din Piața Primăriei va găzdui, în continuare, spectacolul „Polifonic”, oferit de către artiștii – studenți și profesori – de la Catedra de Muzică a Universității Naționale de Știință și Tehnică POLITEHNICA București – Centrul Universitar Pitești.

În seara Ajunului de Moș Nicolae, pe 5 decembrie, de la ora 17:00, Teatrul Așchiuță va oferi celor mici un spectacol magic, iar pe 7 decembrie, între orele 17:00 și 19:00, pe scena în aer liber vor evolua copiii talentați ai Asociației „Musicando con Adina Sima”.

Sâmbătă, 9 decembrie, în intervalul orar 14:00 – 17:00, cunoscuta artistă Ioana Anton va susține un concert de muzică populară, difuzat live de către Argeș TV.

Pe 13 decembrie, de la ora 17:00, Palatul Copiilor va oferi un program artistic de două ore vizitatorilor târgului, urmat, în data de 14 decembrie, de un spectacol interactiv/demonstrativ de dans (latino, bachata) desfășurat de Dance Flow Academy împreună cu Școala de Dans „Latin Street”, iar pe 15 decembrie, între orele 17:00 și 20:00, Centrul Cultural Pitești va aduce, pe scena din Piața Primăriei, un spectacol de colinde, muzică folk și folclor.

Seria spectacolelor continuă cu recitalul oferit, în seara de 16 decembrie, de la ora 19:00, de către  Band-ul Filarmonicii Pitești.

Pe 21 decembrie, între orele 17:00 și 19:00, Centrul Județean de Cultură și Artă Argeș revine cu o nouă ediție a evenimentului de tradiții și obiceiuri vechi „Argeșul autentic”, desfășurat în centrul orașului și în Piața Primăriei.

A doua zi, pe 22 decembrie, în intervalul orar 17:00 – 18:00, piteștenii și vizitatorii Târgului de Crăciun Pitești se vor bucura de o oră de colinde interpretate de Corala „D. G. Chiriac”.

Sezonul magic al sărbătorilor de iarnă va fi încheiat, în seara de Revelion, printr-un spectacol de excepție, care va încânta publicul de toate vârstele și gusturile muzicale, marcând momentul trecerii dintre ani: între orele 22:00 și 24:00, în Piața Primăriei, DJ Project va încinge atmosfera, iar Viorica și Ioniță din Clejani, alături de vestitul Taraf al Clejanilor, vor oferi un recital extraordinar, transmițând tuturor celor prezenți dragostea de viață și pasiunea pentru muzica românească autentică!

Noul an va fi întâmpinat de un foc de artificii impresionant, devenit deja o tradiție pentru piteșteni. Sărbătorile de iarnă ne aduc, din nou, zâmbet și lumină în suflet, la Pitești! Vă așteptăm!

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata