Se elimină pragurile pentru plățile cash? Ședință de urgență la Guvern!

0

Premierul Marcel Ciolacu va convoca săptămâna viitoare o ședință de urgență la Guvern cu reprezentanții micilor întreprinderi și cu specialiștii din Ministerul Finanțelor și BNR pentru a se lua o decizie în cazul plăților cash. Primul ministru a criticat decizia băncilor de a crește comisioanele după dezbaterile aprinse după aprobarea noilor măsuri fiscale, acesta fiind și motivul pentru care a luat decizia ședinței de urgență.

CITEȘTE ȘI: DE CE COSTĂ O STAȚIE DE AUTOBUZ DIN PITEȘTI 41.000 EURO? RĂSPUNSUL PRIMĂRIEI: E SECRET!

„Lăcomia băncilor nu poate fi alimentată din dezbaterea privind banii cash! Este intolerabil să crești artificial comisioanele bancare! Voi convoca săptămâna viitoare la Guvern o întâlnire cu specialiștii din Ministerul Finanțelor și BNR, dar și cu reprezentanții micilor întreprinzători, ai băncilor și ai societății civile pentru a lua o decizie pe subiectul banilor cash. Nu voi renunța niciodată la lupta împotriva evaziunii. Și nu voi renunța să protejez românii de lăcomia unora care vor să facă bani cu orice preț!” este mesajul postat de Ciolacu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata