Se impun restricții de viteză pe podurile de pe autostradă? Ce trebuie să știm?

0

Comportamentul șoferilor din România este adesea discutat și a fost dezbătut în nenumărate rânduri, cu privire la reacția lor când sunt opriți de polițiști.

CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ 75 KILOMETRI DE DRUM EXPRES ÎN ROMÂNIA! VA FACE LEGĂTURA CU DOUĂ AUTOSTRĂZI!

Limită de viteză de 30 km/h pe podurile de pe autostradă?

Câteodată, însăși legislația lasă loc de interpretare, iar acest lucru nu face decât să stârnească discuții între șoferi.

Recent, Vlad Micșunescu, consultant auto, a spus că tot aude despre cum, inclusiv pe autostradă, dacă este pod, limita maximă pe acel sector de drum este de 30 km/h.

„Tot aud asta, o replică, cică inclusiv pe autostradă, dacă este pod, limita e 30, by default (…) Vrei tu să îmi spui mie textual că pe pod la Cernavodă, pentru că e pod pe autostradă tu ai limită 30?”, a povestit Vlad Micșunescu. „Și cumva te-ai agățat de chestia asta, e pod, 30, tu ai avut atât, permisul. Hai să mergem la indicator să vezi că este scris 50 sau 70. Nu e, că e cât vreau eu, că eu sunt legea”, a adăugat Vlad.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata