Se închide o școală din Câmpulung

Se închide o școală din Câmpulung. Anunțul a fost făcut chiar de inspectorul școlar general, Dumitru Tudosoiu într-o vizită fulger la Câmpulung dar și în prezența autorităților locale.

Șeful ISJ Argeș a cerut celor implicați în buna funcționare a școlii gimnaziale C.D Aricescu să decidă în scurt timp ce se va întâmpla cu unitatea de învățământ pentru că în cel puțin doi ani va rămâne fără personalitate juridică.

Unitatea de învățământ are ca structură: școala cu clasele I -VIII nr.4; școala cu clasele I – IV Grădiște; școala cu clasele I – IV Chilii; grădinița cu program normal nr.5; grădinița cu program normal nr.7;  grădinița cu program normal nr.9.

Prezent la Câmpulung, șeful ISJ, Dumitru Tudosoiu le-a propus autorităților locale o variantă pentru elevii puțini la număr care rămân în școala gimnazială C.D Aricescu.

,,Mai avem o variantă să comasăm această școală cu Colegiul Național Dinicu Golescu. Trebuie să fim conștienți că această unitate de învățământ își va pierde personalitatea juridică și nu este de glumă. Trebuie să facem din timp ceva, pentru că asta este situația. În acest caz Colegiul Național Dinicu Golescu va funcționa cu grădiniță, cu clasele primare, gimnaziale și liceu”, a mai declarat Dumitru Tudosoiu.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.