Se închide Transfăgărășanul! Află de când!

0

Circulația rutieră va fi închisă pe Transfăgărășan începând de joi, 17 noiembrie, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Această decizie a fost luată în urma primelor ninsori căzute pe cunoscutul drum, iar pentru a nu pune în pericol viețile turiștilor sectorul cuprins între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă va fi închis pentru toate categoriile de mașini.

„Având în vedere ultimele prognoze meteorologice și pentru siguranța participanților la trafic s-a luat decizia ca, începând de joi, 17.11.2022, ora 07:00, circulația rutieră să fie interzisă pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare de drum:

  • DN 67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 – km 59+800)
  • DN 7C (Transfăgărășan) între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă (km 104+000 – 130+800).

CNAIR a reușit în acest an, printr-un efort susținut și cu ajutorul condițiilor meteo favorabile, să mențină circulația deschisă pe aceste rute montane o perioadă de timp mai lungă decât de obicei, însă prioritatea principală este integritatea și viața celor care merg pe drum.

Recomandăm conducătorilor auto care tranzitează în această perioadă rute montane să aibă autoturismele echipate de iarnă, să circule cu atenție și să respecte semnalizările și atenționările oficiale.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/” transmite CNAIR.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata