Se întâmplă la Câmpulung! Vrei reformă, ești primul reformat!

Se întâmplă la Câmpulung! Vrei reformă, ești primul reformat! Spitalul municipal Câmpulung a avut cel mai tânăr manager din istoria orașului timp de o lună. Pentru că a fost neimplicat politic, școlit în regim medical și a demonstrat că poate poate pune pe picioare un sistem medical privat care să vină în folosul a sute de musceleni a fost decapitat de autoritățile locale.

Ca manager al spitalului municipal Câmpulung va reveni Nicolae Alexe care are câștigat concurs pe post dar care a fost suspendat din funcție pe durata stărilor de urgență și alertă de ministrul Sănătății. Așadar luni, 25 mai, mirosul de șampanie l-a acoperit pe cel de clor.

Mai mult decât atât punerea în funcțiune a aparatului de testare performantă Covid-19 va rămâne ca în tren, pentru că trebuie să precizăm faptul că Nicolae Alexe chiar dacă a primit 100.000 euro pentru achiziția acestui PCR s-a împotrivit făcând cererea de achiziție chiar în ziua când a aflat că va fi demis. De achiziție, spațiu, dotări suplimentare s-a ocupat Andrei Aron și când să fie pus aparatul în funcțiune, directorul a fost demis.

sursa – ziaruldinmuscel.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.