Se întâmplă și la case mari! Dacia a livrat sute de mașini fără opțiunile contractate!

0

Se întâmplă și la case mari! Dacia a livrat sute de mașini fără opțiunile contractate! Automobile Dacia a intrat în vizorul ANPC și a fost sancționată pentru practici comerciale incorecte, după ce mai multe persoane au sesizat faptul că nu au primit mașinile pe care le-au comandat. Concret, este vorba despre o serie de extra-opțiuni pentru care cumpărătorii au plătit costuri suplimentare la comandarea autoturismului, dar cu care mașinile livrate nu au mai fost dotate. Potrivit unor surse, nu au fost incidente izolate ci chiar câteva sute de cazuri.

Nu se știe de ce și cum, însă problema a apărut undeva pe firul dintre comandă și fabricare, livrare, oamenii fiind puși în situația de a primi mașinile fără opțiunile solicitate. Nu doar că reprezentanții Dacia au încasat banii pe aceste extra-opțiuni dar oamenii nu au fost informați că au primit mașinile fără ele.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. ACUZAT DE SEX CU FETIȚE DE 12 ANI, DEZVOLTATORUL VIVO PITEȘTI POATE SCĂPA BASMA CURATĂ! CUM E POSIBIL?

O persoană a sesizat recent faptul că, deși a așteptat câteva luni pentru a primi mașina comandată, la livrare, mașina, nu avea extra-opțiunile solicitate și plătite suplimentar. Deranjant este că nu a fost informat de aceste aspecte de către reprezentanții Automobile Dacia, ci i s-a livrat mașina fără să i se spună nimic. Când a sesizat, păgubitul a luat legătura cu reprezentanții Dacia care și-au recunoscut vina, spunând că nu mai dispun de un asemenea echipament și că îi vor da altceva la schimb sau va primi despăgubiri. Bărbatul susține că în această situație au fost sute de persoane care au fost înșelate de reprezentanții Dacia. Pe scurt, în câteva luni, Automobile Dacia a livrat sute de autoturisme care nu dispuneau de extra-opțiunile suplimentare plătite de cumpărători.

Ulterior, după aceste sesizări și după un proces înregistrat în instanță, care va avea primul termen pe 25 iulie, reprezentanții Automobile Dacia au transmis o circulară în toate reprezentanțele prin care le recomandă angajaților ca, în astfel de situații, să facă acorduri amiabile cu cumpărătorii, oferindu-le alte opțiuni în schimb.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata