Se întoarce iarna! Zonele lovite de ninsori viscolite, ploi și lapoviță!

0

Se întoarce iarna! Zonele lovite de ninsori viscolite, ploi și lapoviță!

Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Începând din această noapte, sunt așteptate precipitații semnificative în zonele Banatului, Munteniei, sudului Crișanei, al Transilvaniei și la munte.

CITEȘTE ȘI: ALIN CĂLINESCU-CANDIDATUL PNL LA PRIMĂRIA MIOVENI! MIȘCARE ȘOC!

„Ne aflăm la periferia acestui ciclon, care afectează o bună parte din Europa, însă fenomenele nu vor avea intensitatea celor în care el are centrat nucleul. Vor fi precipitații în special începând din noaptea de joi spre vineri în Banat, în Muntenia, sudul Crișanei și al Transilvaniei, iar în zona înaltă a Carpaților Meridionali, posibil precipitații mixte, acolo unde și vântul va putea avea intensificări, cu viteze la rafală mai mari peste 40-50km/h, dar și în zonele în care vor fi ploi la cote mai reduse. Până atunci însă, vorbim de un regim de temperaturi mult mai ridicat comparativ pentru această perioadă din calendar, vor fi 8-21 grade Celsius.”, a explicat Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata