Se întorc copiii marți la școală? Decizia sindicaliștilor!

0

Sindicaliștii din învățământ nu renunță la grevă și au respins oferta Guvernului, a anunțat liderul sindicalist Simion Hăncescu. Deși, Executivul a adoptat în ședința de astăzi o ordonanță de urgență prin care salariile profesorilor și a debutanților vor fi majorate, sindicaliștii nu renunță la revendicările cerute inițial.

„Lucrurile nu sunt schimbate faţă de ziua de ieri. Mandatul pe care l-am primit este acela de a respinge oferta. Nu ştiu ce a făcut Guvernul, se pare a dat Ordonanţa. Premierul ne-a invitat la noi discuţii, probabil legate de întreaga listă de revendicări”, a declarat Hăncescu.

CITEȘTE ȘI: „ĂSTA A NENOROCIT ECHIPA” CROITORU DESFIINȚAT DE UN FOST FOTBALIST DIN PERIOADA DE AUR A FC ARGEȘ!

De asemenea, el a fost întrebat dacă simte că a pierdut din mână oamenii pentru că unii ar fi tentaţi să accepte oferta Guvernului. „Complet fals. Oamenii sunt cei care vor decide. Marţi vor veni oamenii la şcoală, vor analiza lucrurile şi ei sunt cei care vor decide, nu noi liderii. Oamenii sunt cei care sunt suverani”, a transmis liderul de sindicat.

Întrebat dacă marţi va fi zi de şcoală, Hăncescu a răspuns: “Marţi este grevă. Alte date eu nu am la această oră. Oamenii au semnat pentru greva generală, oamenii o încetează”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata