Se lucrează la foc continuu în Mioveni!

0
În această săptămână, echipele #SEdC #Mioveni desfășoară mai multe lucrări ce țin de serviciile publice pe care le prestăm.
👉🏻Lucrări de reparații și plombare a carosabilului pe str. Mihai Eminescu, Părăști, 7 Septembrie și Aleea Poienii.
👉🏻Activități specifice de întreținere și administrare a domeniului public al orașului: recondiționarea obiectelor de mobilier stradal, completăm elementele lipsă sau deteriorate, apoi le vopsim.
👉🏻Intervenim asupra tuturor spațiilor verzi, fiind curățate de resturi vegetale, crengi uscate și alte deșeuri aruncate la întâmplare. Serviciul Spații Verzi continuă lucrările de reamenajare a mai multor zone verzi din oraș.
👉🏻Fântâna publică din zona blocului A19 a fost recondiționată;
👉🏻Efectuăm măturatul zilnic al carosabilului, trotuarelor, pieţelor, locurilor de parcare publice și colectarea deșeurilor stradale. Acțiunea se realizează atât manual cât și cu ajutorul utilajelor pentru măturat.
👉🏻De asemenea, continuăm acțiunea de cosire a spațiilor verzi. Se intervine zilnic, în vederea întreținerii spațiilor verzi de pe principalele artere rutiere și aliniamente stradale, sensuri giratorii și parcuri, în perimetrul blocurilor, urmând ca, progresiv, să fie cosite și spațiile verzi din cartierele orașului Mioveni.
☑️Sesizările sau sugestiile cu privire la desfășurarea campaniei de curățenie pot fi trimise prin următoarele mijloace:
☎️DISPECERAT NON STOP: 0736.202.067 sau 0348/457.102
📧Email – contact@sedc-mioveni.ro
📲Mioveni City App, sectiunea “Raportări incidente”. Aceasta poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play Store sau App Store.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata