Se modernizează iluminatul public în Pitești! Anunțul primarului Gentea!

0

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești a anunțat, pe final de an, o nouă investiție pentru cetățeni. Este vorba despre semnarea unui contract de finanțare ce crește eficiența energetică a iluminatului public, prin reducerea consumului de energie electrică, cu aproximativ 65%.

CITEȘTE ȘI: PRIMARUL GEORGESCU EXPLICĂ SITUAȚIA GREA DE LA CS MIOVENI: „AM SESIZAT DE CÂȚIVA ANI CA FIECARE CLUB SĂ ÎȘI CAUTE SPONSORI!”

„Am semnat pe 27 decembrie 2022, în numele municipalității, cu Administrația Fondului pentru Mediu, un contract de finanțare ce crește eficiența energetică a iluminatului public, prin reducerea consumului de energie electrică, cu aproximativ 65%! ”Creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public în municipiul Pitești”, este un contract în valoare de 4.836.706,21 lei, finanțare nerambursabilă.

Urmărim scăderea consumului de energie electrică prin modernizarea sistemului, astfel că vom înlocui peste 1000 de corpuri de iluminat vechi cu surse LED și vom achiziționa și un sistem actual de telegestiune eficientă!”, a anunțat edilul municipiului Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata