Se poate! Junior FC Argeș – convocat la Naționala României!

0

Echipa națională a României U16 (jucători născuți în anul 2007) va participa la Turneul Montaigu care va avea loc în Franța, în perioada 30 martie – 12 aprilie 2023. Reunirea lotului are loc pe 30 martie, la ora 12.00, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! INTERDICȚII DRACONICE PENTRU JUCĂTORII FC ARGEȘ! VINTILĂ – DECIZII ȘOC!

Pe 31 martie, tricolorii se vor deplasa în Franța, urmând ca în perioada turneului să dispute 5 meciuri cu reprezentativele similare ale Coastei de Fildeș, Marocului, Mexicului și a altor două echipe ce vor fi stabilite în funcție de rezultatele înregistrate. Revenirea în țară este prevăzută în data de 12 aprilie, în jurul orei 02:00. Printre jucătorii convocați de selecționerul Nicolae Roșca se regăsește și piteșteanul Yanis Pîrvu.

Mijlocașul echipei FC Argeș a participat luna trecută și la Turneul de Dezvoltare din Israel, competiție la care tricolorii au înregistrat două victorii, 8-0 cu Chile, 2-1 cu Israel, și o înfrângere, 2-4 în fața Cehiei. Pîrvu este unul dintre cele mai bune produse ale Centrului de Copii și Juniori Leonte Ianovschi, fiind deja un obișnuit al reprezentativei tricolore.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata